Twentsche Vleessalade

Deze rundvleessalade naar traditioneel Twents recept is bereid met ietwat grove gekookte aardappelblokjes en mals (draadjes)rundvlees. Op smaak gebracht met een fijne mix van kruiden, augurk, wortelen en doperwten. Heerlijk als maaltijdsalade maar ook uitermate geschikt voor bufetten

Ingrediënten
Ingrediënten: gekookte aardappelen, 12 % rundvlees (gekookt rundvlees, zout, verdikkingsmiddel (E412, E415), conserveermiddelen (E250)), augurken, plantaardige olie (raap), voedingszuur (azijnzuur, citroenzuur, melkzuur, ascorbinezuur), suiker, wortelen, zilveruien, SCHARRELEIGEEL, TARWEzetmeel, zout, gemodificeerd maïszetmeel, maïszetmeel, conserveermiddelen (E202, E211), antioxidant (E385, E392), verdikkingsmiddel (E412, E415), aroma (SOJA), aardappelzetmeel, MOSTERDZAAD, glucosestroop, fructosestroop, prei, smaakversterker (E621, E627), kruiden, gemodificeerd aardappelzetmeel, gekarameliseerde suiker, specerijen, zoetstof (sacharine), gistextract, natuurlijk aroma, kleurstof (E150a, E150c), plantaardig eiwithydrolysaat (SOJA), uienolie

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 604 kJ
Energie 145 kcal
Eiwit totaal 2.6 gram
Koolhydraten totaal 14.6 gram
waarvan suikers 4.8 gram
Vet totaal 8 gram
waarvan verzadigd vet 0.7 gram
Zout 0.9 gram

Allergenen
ei, glutenbevattende granen, tarwe, mosterd.

boog

Twentsche Vleessalade

600 gram
€3.98
2½ kilo
€13.50
5 kilo
€24.50
Voeg toe aan lijst