Tagliatelle met zalmstukjes en groene aspergepuntjes

Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.

Ingrediënten:
Gekookte tagliatelle 43% (water, harde TARWEgriesmeel, EIEREN, zonnebloemolie), water, zalm Atlantische zalm 15% (ZALM, water), ROOM, uien, groene asperges 3%, gerookte zalm 1% (ZALM, zout), zonnebloemolie, volle MELKpoeder, BOTER, witte wijn, TARWEbloem, zetmeel, dijonmosterd (water, MOSTERDzaad, azijn, zout, voedingszuur: citroenzuur), bouillon (maltodextrine, zetmeel, TARWEbloem, VISpoeder, zout, natuurlijk aroma, zonnebloemolie, glucosestroop, MELKeiwitten, witte wijnextract, uien, sacharose), bouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), zout, peper.

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie ± 550 kJ
Energie ± 131 kcal
Vetten ± 3.4 g
Waarvan verzadigde vetzuren ± 0.4 g
Transvetzuren ± 0 g
Koolhydraten ± 18.6 g
Waarvan suikers ± 2.6 g
Vezels ± 0.8 g
Eiwitten ± 6 g
Zout ± 0.84 g
Natrium ± 0.34 g

Allergen:
selderij

boog

Tagliatelle met zalmstukjes en groene aspergepuntjes

500 gram
€7.50
Voeg toe aan lijst