Goulashsoep Ambachtelijk

Stevige kruidige goulashsoep op basis van een getrokken rundvleesbouillon en verse groente

Bereiding
Voor bereiding de soep laten ontdooien.
Pan: de soep al roerend opwarmen, gebonden soep even doorkoken.
Magnetron: 900W 6 minuten opwarmen.

Ingrediënten
Water, tomaten (sap), BLK*rundvlees (6,3 %), rode paprika, zout, azijn, suiker,
gemodificeerd maiszetmeel, rijstmeel, uien, plantaardige oliën en vetten (zonnebloemolie,
Koolzaadolie, kokosvet: ongehard), gistextract, aardappelen, kruiden, tomaten, knoflook,
rundvleesextract, karamel, maltodextrine, verdikkingsmiddel (E412), karwij, kruidenextract,
maiszetmeel, rundergelatine, conserveermiddel (E325

Voedingswaarde per 100 (g)
Vet %: 2.1 ± 3 %
Verzadigd vet %: 0.6 ± 3 %
Eiwit %: 3 ± 2 %
Koolhydr %: 6.3 ± 1 %
Suiker %: 1.7 ± 0.2 %
Zetmeel %: 1.9 ± 1 %
Kjoule: 166
Kcal: 40
Natrium: 56.6 mg / 100 gram

Allergenen

boog

Goulashsoep Ambachtelijk

rol 900 ml.
€5.49
Voeg toe aan lijst