Uiensoep Ambachtelijk
heldere uiensoep op basis van een getrokken bouillon en rijkelijk gevuld met vers gesneden uien
Bereiding
Voor bereiding de soep laten ontdooien.
Pan: de soep al roerend opwarmen, gebonden soep even doorkoken.
Magnetron: 900W 6 minuten opwarmen.
Ingrediënten
Water, rundvlees (7,7%), ui stukjes gekarameliseerd (2,33%), maltodextrine,
aardappelzetmeel, zout, suiker, palmvet, geroosterd ui, gistextract, mineraalzout, knoflook, specerijen
(kurkuma, peper, peterseliewortel), karamelstroop, voedingszuur (citroenzuur), uisapconcentraat, tijm,
verdikkingsmiddel (E415) conserveermiddel (E325)
Voedingswaarde per 100 (g)
Vet %: 0.8 ± 3 %
Verzadigd vet %: 0.3 ± 3 %
Eiwit %: 1.7 ± 2 %
Koolhydr %: 4.5 ± 1 %
Suiker %: 0.6 ± 0.2 %
Zetmeel %: 1 ± 1 %
Zout: 0.8 mg / 100 gram
Allergenen