Chinese tomatensoep met kipvlees

Licht pittige en zoete tomatensoep op basis van een getrokken kippenbouillon en kippenvlees als garnituur

Bereiding
voor bereiding de soep laten ontdooien.
Pan: de soep al roerend opwarmen, gebonden soep even doorkoken.
Magnetron: 900W 6 minuten opwarmen.

Ingrediënten

bouillon (water, kippenbouillon), tomatenpuree 7,8%, kippenvlees 7,5%, suiker, TARWEbloem (GLUTEN), kippenvet, zout, gemodificeerd maïszetmeel, suikersiroop, SOJAsaus (melasse, zout, SOJA EIwithydrolysaat, kleurstof: karamel, specerijen), zuurteregelaars: azijnzuur en citroensap, gembersiroop, sambal (rode pepers, zout, water, zuurteregelaar: azijnzuur), specerij.

Voedingswaarde per 100 (g)
Energie 211 kJ
Energie 50 kcal
Vetten 0.9 g
Waarvan verzadigde vetzuren 0.3 g
Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0.4 g
Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren 0.2 g
transvetzuren 0 g
Koolhydraten 7.7 g
Waarvan suikers 3.8 g
Vezels 0.3 g
Eiwitten 2.9 g
Zout 1 g

Allergenen
glutenbevattende granen, tarwe, soja

boog

Chinese tomatensoep met kipvlees

2x450 ml.
€4.95
Voeg toe aan lijst