Champignonsoep Ambachtelijk
Romige witte creme soep met vers gesneden champignons
Bereiding
VMagnetron: 750W 6/7 minuten opwarmen.
Ingrediënten
Water, champignons (13,6%), varkensvlees (3,2%), aardappel en erwtenzetmeel,
roux(16.5%)(TARWEBLOEM, palmvet), palmvet, maltodextrine, zout, champignon, maisolie, aroma's,
glucosestroop, gistextract, ui, MELKWEI, geconcentreerd champignonsap, specerijen (knoflook),
peper, nootmuskaat, kurkuma), rijstebloem, MELKEIWITTEN, LACTOSE, citroensap, Voedingszuur
(E330,E325) ascorbinezuur (E300)
Voedingswaarde per 100 (g)
Vet %: 2 ± 3 %
Verzadigd vet %: 0.1 ± 3 %
Eiwit %: 2 ± 2 %
Koolhydr %: 5.5 ± 1 %
Suiker %: 1.5 ± 0.2 %
Zetmeel %: 4.8 ± 1 %
Kjoule: 388
Kcal: 93
Natrium: 245 mg / 100 gram
Allergenen
Tarwe, melkwei, melkeiwitten, lactose.