Spinazie à la crème
Bereidingswijze:
Pan: De gewenste hoeveelheid product samen met een soeplepel water in de t brengen en op een matig vuur verwarmen. Roer regelmatig om.
Magnetron: Warm de gewenste hoeveelheid product op in een afgesloten magnetronovenkom. Roer halfweg om.
Ingrediënten:
70% spinazie, water, 4% room, raapzaadolie, lactose, melkproteïnen, magere melk poeder, rijstzetmeel, zout, suiker, verdikkingsmiddel (guar gom, xanthan gom), specerijen.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 216kJ/52Kcal
Vetten: 3.1g
Vetten waarvan verzadigde vetzuren: 0.9g
Koolhydraten: 3.1g
Koolhydraten waarvan suikers: 1.8g
Vezels: 2.2g
Eiwitten: 1.8g
Zout: 0.79g
Allergenen:
Melk