Roasted Corn Mexicana
Heerlijke mix met geroosterde maïs, maïs, gegrilde rode paprika en rode kidneybonen, op smaak gebracht met olie en gerookte pittige Mexicaanse kruiden. Ideaal als vegetarisch bijgerechtje of als gerecht bij een trendy Mexicaanse maaltijd.
Bereidingswijze:
Magnetron: Warm de gewenste hoeveelheid product op in een afgeslotenmagnetron/ovenkom. Roer halfweg om.
Pan: Warm 1 à 2 eetlepels plantaardige olie op in de pan. Breng de gewenste hoeveelheid product in de pan en verwarm op een matig vuur. Roer regelmatig om.
Wok: Warm 1 à 2 eetlepels plantaardige olie op in de pan. Breng de gewenste hoeveelheid product in de pan en verwarm op een matig vuur. Roer regelmatig om.
Ingrediénten:
Geroosterde maïs 37,5%, maïs 37,5%, gegrilde rode paprika, rode kidneyboontjes, koolzaad- en zonnebloemolie, zout, maltodextrine, knoflookpoeder, paprikapoeder, dextrose, chilipoeder, groenten- en kruidenextracten, natuurlijk aroma, rookaroma, emulgator E322.
Vodingswaarde per 100 gram:
Energie: 438kJ/104Kcal
Vetten: 2.1g
Vetten waarvan verzadigde vetzuren: 0.3g
Koolhydraten: 16g
Koolhydraten waarvan suikers: 3g
Vezels: 2.9g
Eiwitten: 3.4g
Zout: 0.44g
Allergenen: