Kippensoep met kipvlees
Heldere kippensoep op basis van een traditioneel getrokken kippenbouillon en kruidenbouquet
Bereiding
Voor bereiding de soep laten ontdooien.
Pan: de soep al roerend opwarmen, gebonden soep even doorkoken.
Magnetron: 900W 6 minuten opwarmen.
Ingrediënten: kippenbouillon (water, kippenvlees, kruiden), kippenvlees 6,2%, vermicelli (TARWEmeel (GLUTEN), EI-EIwit), prei,
ortel, premix (zout, glucosestroop, natuurlijke aroma, gistextract, specerij, plantaardige olie: raapzaad), plantaardige olie: raapzaad, kruiden, specerijen, kleurstof: kurkuma.
Voedingswaarde per 100 (g)
Energie 108 kJ
Energie 26 kcal
Vetten 0.7 g
Waarvan verzadigde vetzuren 0.1 g
Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0.3 g
Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren 0.2 g
transvetzuren 0 g
Koolhydraten 2.5 g
Waarvan suikers 0.4 g
Vezels 0.3 g
Eiwitten 2.3 g
Zout 1.4 g
Allergenen
glutenbevattende granen, tarwe, ei