Italian Grill
Bereidingswijze:
Oven: De oven voorverwarmen op 200°C. De diepgevroren gegrilde groenten in een ovenschotel met een beetje olie brengen en gedurende 20-30 minuten opwarmen.
Koekepan/Wok: Verwarm 1-2 soeplepels plantaardige olie in een pan en laat hierin de diepgevroren groenten gedurende 5-7 minuten goed opwarmen.
Magnetron: Warm de gewenste hoeveelheid diepgevroren groenten op in een afgesloten magnetron/ovenkom. Roer halfweg om.
Ingrediënten:
Gegrilde groenten: auberginen, courgetten, aardappelen, rode paprika, gele paprika, groene paprika, ajuin (zonnebloem olie) (in wisselende verhouding)
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 313kJ/74Kcal
Vetten: 2.4g
Vetten waarvan verzadigde vetzuren: 0.2g
Koolhydraten: 11.4g
Koolhydraten waarvan suikers: 3.6g
Vezels: 3g
Eiwitten: 1.8g
Zout: 0.025g
Allergenen: