Hongaarse goulash met doperwtjes en rijst

Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.

Ingrediënten:
Erwten 31%, gekookte rijst 30%, rundstoofvlees 14% (rundvlees, water, zetmeel, zout), water, uien, rode paprika, groene paprika, zonnebloemolie, tomatenconcentraat, witte wijn, rundvleesextract (rundvlees, zout), zetmeel, suiker, knoflook, citroensap uit concentraat, zout, bouillon (groente-extracten (wortelen, uien, bloemkool, tomaten, champignons, lavas, knoflook), zout, plantaardige olie (koolzaad, zonnebloem), suiker, zetmeel, kruiden, lavasextract, specerijen, specerij-extract), kruiden en specerijen.

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie (kJ/kcal) 482 / 114
Eiwitten 6.3 g
Koolhydraten 15.8 g
waarvan suikers 1.6 g
Vetten 2.4 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.4 g
transvetzuren 0 g
Vezels 1.9 g
natrium 0.16 g
Zout 0.39 g

Allergen:

boog

Hongaarse goulash met doperwtjes en rijst

500 gram
€7.50
Voeg toe aan lijst