Goulashsoep

Stevige kruidige goulashsoep op basis van een getrokken rundvleesbouillon en verse groente

Bereiding
Voor bereiding de soep laten ontdooien.
Pan: de soep al roerend opwarmen, gebonden soep even doorkoken.
Magnetron: 900W 6 minuten opwarmen.

Ingrediënten
runderbouillon (water, rundvlees), groenten 25,6% (ui, aardappel, wortel, paprika), tomatenpuree, rundvlees 2,8%, TARWEbloem (GLUTEN), plantaardige olie: raapzaadolie, zout, premix (zout, glucosestroop, natuurlijke aroma's (TARWE, GLUTEN, SOJA), plantaardige olie:raapzaad, kleurstof: karamel, specerij), natuurlijk aroma, knoflook, sambal (rode pepers, zout, water, zuurteregelaar: azijnzuur), verdikkingsmiddel: guargom, kruiden en specerijen.

Voedingswaarde per 100 (g)
Energie 207 kJ
Energie 49 kcal
Vetten 2.4 g
Waarvan verzadigde vetzuren 0.3 g
Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren 1.3 g
Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren 0.7 g
transvetzuren 0 g
Koolhydraten 4.5 g
Waarvan suikers 1.6 g
Vezels 1 g
Eiwitten 1.8 g
Zout 1.3 g

Allergenen
glutenbevattende granen, tarwe, soja

boog

Goulashsoep

2x450 ml.
€3.65
€2.98
Voeg toe aan lijst