Franse Uiemsoep

heldere uiensoep op basis van een getrokken bouillon en rijkelijk gevuld met vers gesneden uien

Bereiding
Voor bereiding de soep laten ontdooien.
Pan: de soep al roerend opwarmen, gebonden soep even doorkoken.
Magnetron: 900W 6 minuten opwarmen.

Ingrediënten

runderbouillon (water, rundvlees), groentebouillon (water, prei, wortel, ui, kruiden), ui 27%, rundvlees 1,3%, gemodificeerd maïszetmeel, rode wijn, zout, plantaardige olie: raapzaad, suiker, worchestersaus (moutazijn (GERST, GLUTEN), melasse, SOJAsaus (TARWE, GLUTEN), bruine suiker, zout, citroensap, karamel, ansjoVIS, glucose fructosestroop, kruiden, tamarinde, specerijen), premix (zout, glucosestroop, natuurlijke aroma's (TARWE, GLUTEN, SOJA), plantaardige olie: raapzaad, kleurstof: karamel, specerij), natuurlijk aroma, gebrande suiker, kruiden, specerijen.

Voedingswaarde per 100 (g)
Energie 86 kJ
Energie 20 kcal
Vetten 0.7 g
Waarvan verzadigde vetzuren 0.1 g
Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0.4 g
Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren 0.2 g
transvetzuren 0 g
Koolhydraten 2.7 g
Waarvan suikers 0.9 g
Vezels 0.8 g
Eiwitten = 0.7 g
Zout 1.4 g

Allergenen
glutenbevattende granen, tarwe, gerst, vis, soja

boog

Franse Uiemsoep

2x450 ml.
€3.65
€2.98
Voeg toe aan lijst