Champignonsoep

Romige witte creme soep met vers gesneden champignons

Bereiding
Voor bereiding de soep laten ontdooien.
Pan: de soep al roerend opwarmen, gebonden soep even doorkoken.
Magnetron: 900W 6 minuten opwarmen.

Ingrediënten
water, champignons 17%, TARWEbloem (GLUTEN), plantaardige olie: raapzaad, MELKpoeder (LACTOSE), zout, natuurlijk aroma, verdikkingsmiddel: guargom, zuurteregelaar: citroensap, specerijen.

Voedingswaarde per 100 (g)
Energie 244 kJ
Energie 58 kcal
Vetten 4 g
Waarvan verzadigde vetzuren 1.9 g
Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren 1.5 g
Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren 0.5 g
transvetzuren 0 g
Koolhydraten 3.5 g
Waarvan suikers 0.7 g
Vezels 0.3 g
Eiwitten 1.6 g
Zout 0.9 g

Allergenen
glutenbevattende granen, tarwe, melk

boog

Champignonsoep

2x450 ml.
€3.65
€2.98
Voeg toe aan lijst