Bruine bonensoep

Ambachtelijk stevige bonensoep op basis van getrokken bouillon en verse groente

Bereiding
Voor bereiding de soep laten ontdooien.
Pan: de soep al roerend opwarmen, gebonden soep even doorkoken.
Magnetron: 900W 6 minuten opwarmen.

Ingrediënten
varkens/runderbouillon (water, varkensvlees/rundvlees, (TARWE, GLUTEN)), bruine bonen 13,1%, prei, aardappel, knolSELDERIJ, rookworst 3,5% (varkensvlees 77,1% , water, varkensEIwit, zout, varkensspek, zuurteregelaar (E575) , verdikkingsmiddel (E466), natuurlijk aroma, rookaroma, maltodextrine, voedingszuur (E330), antioxidant (E301)), varkensvlees 1,7%, ui, tomatenpuree, varkensspek 1,2%, zout, aroma (zout, smaakversterker (E621, E631), gedroogde glucosesiroop (TARWE, GLUTEN), suiker), worchestersaus (moutazijn (GERST, GLUTEN) melasse, SOJAsaus, bruine suiker, citroensap, zout, karamel, glucosestroop (TARWE, GLUTEN), ansjoVIS, tamarinde, kruiden, specerijen), MOSTERD, suiker, gebrande suiker, kruiden en specerijen.

Voedingswaarde per 100 (g)
Energie 243 kJ
Energie 56 kcal
Vetten 3.5 g
Waarvan verzadigde vetzuren 1.6 g
Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren 1.1 g
Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren 0.7 g
transvetzuren 0 g
Koolhydraten 4.2 g
Waarvan suikers 0.8 g
Vezels 1.2 g
Eiwitten 2.5 g
Zout 1.4 g

Allergenen
glutenbevattende granen, tarwe, gerst, vis, soja, selderij, mosterd

boog

Bruine bonensoep

2x450 ml.
€3.65
Voeg toe aan lijst