Botergroente in botersaus

Bereidingswijze:

Kookpan: De gewenste hoeveelheid product samen met een soeplepel water in de pot brengen en op een matig vuur verwarmen. Roer regelmatig om.

Magnetron: Warm de gewenste hoeveelheid product op in een afgesloten magnetron/ovenkom. Roer halfweg om.

Ingrediënten:
groenten: 85% (tuinerwten, wortelen, bloemkool, maïs); boter: 6%; water; peterselie; suiker; zout; aardappelzetmeel; gistextract.

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 386kJ/93Kcal
Vetten: 5.1g
Vetten waarvan verzadigde vetzuren: 3.2g
Koolhydraten: 7.9g
Koolhydraten waarvan suikers: 4.1g
Vezels: 3g
Eiwitten: 2.3g
Zout: 0.88g

Allergenen:
Melk

boog

Botergroente in botersaus

750 gram
€2.69
Voeg toe aan lijst