Barbecue Grill huur

Voorwaarden:
Wij verhuren onze barbecues alleen bij afname van voldoende vlees , salades, sauzen, etc. (vlees)producten van derden NIET op onze barbecues gebruiken.
Prijs is incl. gebruik gas mits schoon terug anders berekenen we schoonmaakkosten à € 25.00.
Bij verhuur kunnen wij een borg vragen.

Bij het huren van een barbecue aanvaardt u dat het gebruik van de barbecue en eventuele gasfles geheel op eigen risico is. Vrieskoop kan nooit aansprakelijk worden gehouden voor schade geleden door gebruik van de gehuurde/in bruikleen genomen barbecue en eventuele gasfles en/of onjuiste behandeling van de (vlees)producten.

Schoonmaaktips barbecue Grill:
Voordat u de barbecue aansteekt smeer het rooster in met olie of vet, ook van onderen. leg op de lekbak een stuk aluminiumfolie. Dit voorkomt veel schoonmaakwerk.

Na het barbecuen schoonmaken:

1. Het schoonmaken van het barbecuerooster gaat heel erg gemakkelijk met een prop aluminiumfolie. Licht wrijven en alles vliegt eraf. Succes.
2. Reinigen van het rooster van de barbeque: Draai, na het grillen, het rooster in een krant, maak deze nat en de volgende dag kun je het rooster gewoon met een keukenpapiertje schoon maken.
3. Het rooster van uw Barbeque krijg je in een wip schoon door er met een halve citroen over te wrijven.
4. Het rooster van de barbecue maak je het gemakkelijkste schoon door het in een vuilniszak te stoppen. Leg de zak plat op de grond, doe er wat biotex in en giet er ketel kokend water bij. Bind de zak dicht, laat een nacht liggen en de andere dag maak je het rooster met een borstel moeiteloos schoon.
5. BBQ rooster schoonmaken hoeft niet. Als je de BBQ net hebt aangestoken en de vlammen komen mooi naar boven. Voorzichtig met een BBQ-borstel even het rooster schoon maken en het is klaar voor gebruik.
6. Na het barbecuen gewoon het rooster in gras leggen en je kunt de volgende dag het vuil er met een keukenrol afhalen

De rest van de barcue eenvoudig schoonmaken met kokend water en een sopje van ontvettende zeep.


boog

Barbecue Grill huur

huur per dag
€20.00
Voeg toe aan lijst