Aspergesoep

Romige witte creme soep met vers gesneden asperges

Bereiding
Voor bereiding de soep laten ontdooien.
Pan: de soep al roerend opwarmen, gebonden soep even doorkoken.
Magnetron: 900W 6 minuten opwarmen.

Ingrediënten
aspergebouillon (water asperges 17,6%), TARWEbloem (GLUTEN), plantaardige olie: raapzaad, MELKpoeder (LACTOSE), zout, natuurlijk aroma, verdikkingsmiddel: guargom, specerij.

Voedingswaarde per 100 (g)
Energie 220 kJ
Energie 52 kcal
Vetten 3.6 g
Waarvan verzadigde vetzuren 1.7 g
Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren 1.4 g
Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren 0.4 g
transvetzuren 0 g
Koolhydraten 3.7 g
Waarvan suikers 0.8 g
Vezels 0.2 g
Eiwitten 1 g
Zout 0.8 g

Allergenen
glutenbevattende granen, tarwe, melk

boog

Aspergesoep

2x450 ml.
€3.65
€2.98
Voeg toe aan lijst